Mima
0

Звертаємо вашу увагу, магазин працює в режимі шоу-руму до закінчення пандемії.

Про ваш приїзд прохання повідомляти за три години. Дякуємо за розуміння.

Mima Moon - Огляд стільця

mima moon

Стільчик для годування Mima Moon 3 в 1 буде забезпечувати комфорт малюкові з самого народження і стане в нагоді йому навіть коли він стане зовсім дорослим школярем. Стілець Міма Мун виконаний в стильному дизайні з дорогих матеріалів ідеально впишеться в будь-який інтер'єр, а його багатофункціональність і добре продумана конструкція зроблять догляд за малюком ще більш приємніше і простіше.

Комплектація стільчика для годування Mima Moon:

  • стільчик;
  • піднос для їжі;
  • вкладиш з 5-точковими ременями безпеки.

Огляд стільчика для годування Mima Moon:

З самого народження дитини стілець Mima Moon можливо використовувати в якості шезлонга для відпочинку і сну. Для цього необхідно опустити сидіння в горизонтальне положення і помістити всередину спеціальне ортопедичне подушечку (вкладиш для новонародженого, купується окремо). Шезлонг легко перетворити в стілець для годування і використовувати коли дитина вже підросте. Коли столик для їжі стане вже зовсім не потрібен, його можна зняти і використовувати в якості звичайного дитячого стільця для ігор та занять, який витримає навантаження до 45 кілограм.

Висота стільчика Mima Moon може регулюватися, за рахунок чого можна посадити дитину за загальний стіл і він міг приймати їжу, вже як зовсім дорослий, з усіма членами родини. Максимальна висота лотка 81 см. Мінімальна висота лотка 67 см.

Відео огляд:

Відео огляд стільчика Mima Moon.

Інструкція. Як скласти стільчик.

Презентація стільчика Mima Moon.